przez IGOR » poniedziałek, 25 stycznia 2010, 13:19
Witam wszystkich gsx-f maniakow:)Smigam moja suza od wakacji 09..to moja pierwsza powazna maszyna (wczesniej ktm250 ale to byla zabawka do lasu) i nie obeszlo sie bez slizgu(listopad 09):((na szczescie znow wrocila mi chec smigania leki odeszly:) wiec postanowilem zainwestowac, poskrecac, odpicowac gsxf:))mam na dzieje ze do wiosny sie wyrobie.licze na Wasza pomoc w kwestii wymiany zniszczonych czesci i tuningowaniu kompletnych:)W sumie to musze dokupic stopke hamulca tylnego, przyciemnic/wymienic porysowana szybke, wymienic gume z tylu, uszczelki na lagach, kable od startera do pierwszej kostki bo cos mi tam nie laczy, olej, filtry, swiece a no i co najwazniejsze znalezc dobrego mechanika ktory tchnie w niej nowe zycie:)bo od czasu slizgu nie chciala odpalic, oddalem ja do mechanika wymienil rozrusznik, wyregulował, przeczyscił gazniki.wrociłem od niego na kolach po czym po kilku dniach znow nie chciala odpalic...wyjalem akumulator postawilem w garazu i czeka az bede mial troche luzu na uczelni, zjade do domu i bede krecil:))a do tej pory chce sie wywiedziec od Was wszystkiego o suzie:))wiem, ze wiecie i sie lubicie dzielic:)))POZDRAWIAM Wszystkich