Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Moje imie Tomek mieszkam koło częstochowy ,moje doświadczenia z jednośladami są dość skromne do 1993 MZ,Jawy ,wsk czyli standard w tamtych czasach krótka przerwa do początku pażdziernika 2017 . We wrześniu syn kupił sobie 125 przejechałem się raz, drugi i cóż (stara miłość nie rdzewieje)decyzja szukam czegoś dla siebie żona stwierdziła kryzys wieku średniego, zacząłem przeglądać ogłoszenia nie miałem sprecyzowanych wymagani co do marki ani modelu miał być naked w dobrym stanie (bezpieczny) i nie za drogi .Upatrzyłem sobie w komisie BMW oglądałem je kilka razy i zdecydowałem się sprawdzić je u mechanika,pojechałem do serwisu umówić się na dzień i godzine i po godzine tam spędzonej stałem się szczęśliwym posiadaczem GSXF 600 (jajo rok prod 2001 ) ,moto było klienta może by je sprzedał bo jakiś czas temu kupił sobie coś innego ,okazało się moto kupione i serwisowane w jednym miejscu od początku do 2017 co się za często nie zdarza ,poznajemy się z jajkiem powoli ja jej możliwości ona moje nakręciliśmy ponad 1000 km i podoba mi się coraz bardziej .Inne moje zainteresowania akwarystyka ,wędkarstwo i od niedawna żeglarstwo.