Chętnych na zlot z okazji Dnia Forum proszę o wpisywanie się na listę Terminu nie trzeba zgadywać najbliższy weekend Dnia Forum, czyli 22 sierpnia to 18-20 sierpnia.
Dobra a niech tam zdradzę parę szczegółów A zatem, myślę o: 1. Sandomierz - Klimontów - Sandomierz Zostawiamy moto i zwiedzamy miasto a jest co nawet na dwa dni, sami zobaczcie 2. Baranów Sandomierski - Klimontów - Tarnobrzeg - Baranów Sandomierski Trochę jeżdżenia i do zobaczenia też fajne rzeczy: Tarnobrzeg,Baranów Sandomierski, oprócz tego przy pałacu w Baranowie jest pole golfowe
Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu
Lista to mniejszy problem, bo skoro już jest dycha to można spokojnie coś zarezerwować. Problemem jest miejsce, bo oprócz Edytki nikt się nie wypowiada w temacie miejsca noclegu.
Camping Browarny Będziemy najprawdopodobniej tutaj. Nocleg w Baranowie już odpadł bo na weekend 18-20 sierpnia zostały im już tylko 3 domki czyli maks 18 osób poza tym liczą sobie 50 zł/os/noc przy pełnym obłożeniu, bo wynajmując 3 domki opłata wynosi 1740 zł nie ważne czy w domkach jest po 3 czy po 6 osób. W związku z tym skontaktuję się z browarnym co i jak i wam napiszę. Za dużo jeżdżenia nie będzie, spieszyć się nie musimy wstaniemy pojedziemy do Klimontowa wrócimy i będziemy sobie zwiedzać Sandomierz no i może np coś takiego
Camping może pomieścić nawet 200 osób nie musimy rezerwować, tylko dać znać przed samym przyjazdem czego będzie nam trzeba, np: drzewo na ognisko, i ile osób będzie. W razie pytań proszę pisać co jeszcze was interesuje.
Cześć wszystkim tak się składa, że ja jestem z tych okolic (Tarnobrzega,Baranowa Sandomierskiego). Jest nie daleko mnie taki ośrodek wypoczynkowy tam mają domki, teren ogrodzony grill itp. Jeśli chcecie to mógłbym się zapytać ile i za ile . Znajduje się też ładne jeziorko w sam raz na wodne szaleństwa i smażenie się na plaży macie adres
Jeżeli chodzi o ośrodek Sosnowa Oaza to niestety nie mają już miejsc, sprawdzałam. Tam na początku zamierzałam zarezerwować noclegi. Ale nic straconego, w przyszłym roku też będzie Dzień Forum Kemping Browarny został sprawdzony przez kolegę z forum i z właścicielem już dogadałam termin, także nie będę już zmieniać. Ale zapraszamy do miłego spędzenia czasu w naszym gronie
W takim razie zapisuj się na listę. Cennik macie w linku powyżej, jeśli chodzi o namioty i inne koszta. Cena drzewa za jedno ognisko to koszt 100 zł. W razie pytań proszę o posty, właściciel chce wcześniej wiedzieć ile będzie osób, żeby wydzielić dla nas miejsce.
Oczywiście jak co roku trzeba odwiedzić Klimontów, tu moje pytanie: Ogórek zajmiesz się szarfą tak jak w poprzednich latach A pytanie do wszystkich: Jaki tekst widzielibyście tym razem na niej