Lejdi napisał(a):test
[ Dodano: 24-09-09, 23:12 ]
ok działa
Witam całe Szanowne Forum, jego część męską i damską.
O istnieniu forum dowiedziałam się od sąsiada, który zapewniał, że znajdę tu osoby zawsze chętne na krótsze lub dłuższe podróże w każdą pogodę
Pochodzę z Łodzi, skąd właśnie się przeprowadziłam, bo kontynuuje w W-wie studia.
Dwa lata temu odziedziczyłam niebieskie gsxf rocznik 99, do momentu gdy zaczęłam nim jeździć wyglądał na nówkę, teraz już jest trochę gorzejTrasa do Poznania go wykończyła, i ja trochę też :p
Jak tylko odkryję, jak tu wstawić fotkę, zrobię to.
Do wspólnego polatania!
ZiGi napisał(a):Lejdi napisał(a):test
[ Dodano: 24-09-09, 23:12 ]
ok działa
Witam całe Szanowne Forum, jego część męską i damską.
O istnieniu forum dowiedziałam się od sąsiada, który zapewniał, że znajdę tu osoby zawsze chętne na krótsze lub dłuższe podróże w każdą pogodę
Pochodzę z Łodzi, skąd właśnie się przeprowadziłam, bo kontynuuje w W-wie studia.
Dwa lata temu odziedziczyłam niebieskie gsxf rocznik 99, do momentu gdy zaczęłam nim jeździć wyglądał na nówkę, teraz już jest trochę gorzejTrasa do Poznania go wykończyła, i ja trochę też :p
Jak tylko odkryję, jak tu wstawić fotkę, zrobię to.
Do wspólnego polatania!
Myślę Elka że jeszcze długo nie polatasz z nami, bo nie masz czym i nie masz uprawnień do prowadzenia motocykli.
Nyuno napisał(a):a skręca w prawo?firefox napisał(a):1300 rulz
Nyuno napisał(a):To byś w końcu foty wrzucił, a nie się kryjesz. Wstydzisz się, czy jak?
wilur19 napisał(a):Witam wszystkichNazywam sie Adam (wilur dla kolegów) mam niewiele bo tylko 19 lat ;p mieszkam w małym miescie Mikołów nie daleko katowic posiadam Suzuki gsx 750f , jest to pierwszy moto ( nie wliczajac simsonów komarów ogarków itp, ) moto na chwile obecną jest bez owiewek ponieważ mam do wymiany kilka zeczy... ;p wiec foto umieszcze puzniej ;p Pozdrawiam
Słownik w dłoń (...)puzniej(...) (...)zeczy(...)
Poza tym to gratki sprzętaKtóry to rok??
miki1406 napisał(a):Siemasz Wilur... Na początku zrypySłownik w dłoń

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość