Luźne gadki

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Re: Suzuki Hayabusa

Postprzez firefox » poniedziałek, 14 września 2009, 19:25

Kacper napisał(a):
firefox napisał(a):
Kacper napisał(a):
firefox napisał(a):Witam, kupie Hayke, jesli ktos ma jakies info to prosze o znaka.

Moje wstepne wymagania to:
Rocznik: 2000 lub ewentualnie 1999
Przebieg: do 45000

A ile kolego masz doświadczenia z motocyklami, że chcesz kupić Hayabuse ?

W ogole nie mam, dopiero zaczynam, kiedys duzo sklejalem papierowych modeli, wiec ewentualnie mozna powiedziec, ze mam jakies doswiadczenie

Hmm roczne doświadczenie na GSX-ie to jakby nic.

A ty kolego jakie masz doswiadczenie ze wsiadles na jajko?
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 14 września 2009, 20:19

Ja pierdziu, panowie - temat już nie raz wałkowany :roll: . Dajcie se siana albo przenieście dyskusję na hyde park.
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » poniedziałek, 14 września 2009, 20:36

Nyuno napisał(a):Ja pierdziu, panowie - temat już nie raz wałkowany :roll: . Dajcie se siana albo przenieście dyskusję na hyde park.

No tez tak uwazam, dlatego probuje udowodnic, ze kolega ma za male doswiadczenie zeby wsiasc na jajko :)

Kazdy umie jak umie jezdzic i ma wlasny rozum, wiec po co robic ciagle bla bla :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Kacper » poniedziałek, 14 września 2009, 21:08

firefox napisał(a):
Nyuno napisał(a):Ja pierdziu, panowie - temat już nie raz wałkowany :roll: . Dajcie se siana albo przenieście dyskusję na hyde park.

No tez tak uwazam, dlatego probuje udowodnic, ze kolega ma za male doswiadczenie zeby wsiasc na jajko :)

Kazdy umie jak umie jezdzic i ma wlasny rozum, wiec po co robic ciagle bla bla :P

Hmm, nie jest to moje pierwsze moto i oczywiście ciągle się uczę jeździć idealnie GSX-em. Skoro ja mam małe doświadczenie z motocyklami to jakie Ty masz ? Zaliczyłeś jakieś długie, poważne trasy ? Myślę, że nie potrzeba nam na ulicach więcej "mistrzów prostej" na motocyklu o mocy 190 kM, gdzie jego możliwości są wykorzystane w 30 % w jeździe po Warszawce (co innego na torze). Nie rozumiem takiego podejścia do jazdy ludzi, którzy zamieniają sześćsetkę od razu na tysiąc trzysta sugerując się mocą i skalą prędkościomierza 340 km/h.
GSX 600F

Kacper
Kacper

Postprzez firefox » poniedziałek, 14 września 2009, 21:16

Kacper napisał(a):
firefox napisał(a):

Hmm, nie jest to moje pierwsze moto i oczywiście ciągle się uczę jeździć idealnie GSX-em. Skoro ja mam małe doświadczenie z motocyklami to jakie Ty masz ? Zaliczyłeś jakieś długie, poważne trasy ? Myślę, że nie potrzeba nam na ulicach więcej "mistrzów prostej" na motocyklu o mocy 190 kM, gdzie jego możliwości są wykorzystane w 30 % w jeździe po Warszawce (co innego na torze). Nie rozumiem takiego podejścia do jazdy ludzi, którzy zamieniają sześćsetkę od razu na tysiąc trzysta sugerując się mocą i skalą prędkościomierza 340 km/h.

O Boze i dalej bla bla bla, aale skoro bla bla bla to dla wiadomosci zaliczalem trasy po 1500 km. Na marginesie to skad wiesz czym sie sugeruje.... Moze chce kupic Hayke dla Babci, zeby ja wozic do kosciola w niedziele, od kiedy zobaczyla ten motocykl, takie bylo jej ostatnie marzenie.....

:P
:D
:O
:)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 14 września 2009, 21:28

Ja myślę, że tą zbędną dyskusję może zakończyć deklaracja Firefoxa, że nie będzie mistrzem szybkiej prostej na Ujazdowskich/Marszałkowskiej/Jerozolimskich ani Łopuszańskiej i będzie odpowiedzialnym spokojnym motocyklistą, bo widzę, że o to się tutaj rozchodzi.
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » poniedziałek, 14 września 2009, 21:32

Nyuno napisał(a):Ja myślę, że tą zbędną dyskusję może zakończyć deklaracja Firefoxa, że nie będzie mistrzem szybkiej prostej na Ujazdowskich/Marszałkowskiej/Jerozolimskich ani Łopuszańskiej i będzie odpowiedzialnym spokojnym motocyklistą, bo widzę, że o to się tutaj rozchodzi.

Oczywiscie, ze o to sie rozchodzi, nudzi mnie ta ciagla gadka o tym samym :) dobrze, ze wrociles do nas i przenosisz tematy :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez ZiGi » wtorek, 15 września 2009, 07:53

Ja swoim jajkiem jeszcze też troszkę pojeżdżę bo dopiero 21kkm nakręciłem nim.
No ale tak za rok może dwa też przesiadam się na Haykę bo mi to moto leży i fajnie się jeździło mi Hayką K8.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez ZiGi » czwartek, 17 września 2009, 08:21

Lady_GSXF napisał(a):Witam wszystkich serdecznie.

Na wstępie napiszę, że owe forum znam z polecenia kolegi, którego poznałam na światłach :) Pozdrowienia dla Zigiego :)

Ja na motocyklach jeżdzę od niedawna. Moim wymarzonym motorkiem od początku było "jajko". Dzięki hojności moich rodziców udało mi się je zakupić.
Cieszę się,że będę mieć przyjemność pisania z Wami.

Pozdrawiam Lady_GSXF :)

Wstyd się przyznać ale jakoś nie kojarzę spotkania na światłach Obrazek Obrazek
W sumie po przeszukaniu czeluści swojej pamięci dochodzę do wniosku że poznałem tylko 2 Kobiety, które jeżdżą GSXF-ami Obrazek
Jedną spotkałem na pogrzebie Griszy na Jajku w kolorowe "Łapki" i 2 dni temu Aga2009 właśnie na Marynarskiej przy światłach.

No ale chętnie odświeżę sobie pamięć, bo najwyraźniej trochę mnie już zawodzi ;)
Ostatnio edytowano czwartek, 17 września 2009, 11:20 przez ZiGi, łącznie edytowano 4 razy
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Nyuno » czwartek, 17 września 2009, 09:06

Ostrożnie teraz dobieraj słowa.... :):):):)
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » czwartek, 17 września 2009, 10:48

Bielak, Ciekawe od kogo kupiles moto :mrgreen: firefox, wiesz coś na ten temat?? :P

Witamy! :)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez firefox » czwartek, 17 września 2009, 10:57

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):Bielak, Ciekawe od kogo kupiles moto :mrgreen: firefox, wiesz coś na ten temat?? :P

Witamy! :)

Ja nic nie wiem, ja tylko stalem obok i gadalem z Tasiorem :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez ZiGi » czwartek, 17 września 2009, 11:25

Nyuno napisał(a):Ostrożnie teraz dobieraj słowa.... :):):):)

No wiesz nie będę ściemniał, wolę stawiać sprawę jasno.
Chyba za dużo Jajcarzy zaczepiam na ulicach i potem zapominam kogo jeszcze ściągnąłem tutaj ;)
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez Lady_GSXF » czwartek, 17 września 2009, 11:46

Hmmm no szkoda :) ale nie przejęłam się tym zbytnio. Mam nadzieję, że nadrobisz drogi ZiGi :)
Lady_GSXF

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » czwartek, 17 września 2009, 13:49

:shock: Widze ze robi sie randkowy portal jak na interii :evil: :mrgreen:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez ZiGi » czwartek, 17 września 2009, 14:25

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a): :shock: Widze ze robi sie randkowy portal jak na interii :evil: :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano czwartek, 17 września 2009, 14:29 przez ZiGi, łącznie edytowano 1 raz
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » czwartek, 17 września 2009, 14:44

:fuck: :fuck2: :paluj:

:diabel:
Ostatnio edytowano czwartek, 17 września 2009, 14:46 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie edytowano 1 raz

Postprzez Lady_GSXF » czwartek, 17 września 2009, 15:16

Moje wypowiedzi nie miały nic wspólnego z randkowaniem :)
jestem na forum celem nawiązania kontaktów koleżeńskich :)
Lady_GSXF

Postprzez Nyuno » czwartek, 17 września 2009, 19:49

Jak każdy z nas :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez Miki » czwartek, 17 września 2009, 23:26

rozbuchało się forum az miło popatrzeć 8) 8)
Miki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDEPARK