Dzieki za info i opinie... wybor padl na 13,3 w efekcie... 14" niby OK ale subiektywnie 13,3 najkepiej mi podpasowal. W sumie jakbym bral 14" to juz lepiej 15,4".
12" i mniej jednak dla mnie bedzie za malo...
Bylem dzis w centrum obejrzec tego Asuska. No podoba mi sie i ogolnie bardzo rozwazam ten model... ale jak to zwykle bywa pojawia sie jedno ale... w tym przypadku obudowa
No zmartwilem sie jak go wzialem do reki... zasuwa szybko na windzie7, touchpad super ale plastiki bardzo srednie, miekkie, ugina sie klawiatura i obudowa matrycy i to znacznie.
Poczytalem dzis w googlach troche i zauwazylem ze niestety taki trend chyba jest teraz. Pancerne lapki to nie mniej niz 3000 zl .
Pytanko mam... w sumie Gof mi troche na logike wytlumaczyl... ze producenci niby wiedza co robia, jakies rozsadne granice zachowuja.
Ale Panowie jak to jest? Czy 'miekki' lapek bedzie mogl spokojnie bujac sie w plecaku na motocyklu bez obawy o naprezenia, odksztalcenia? (matryca, podezespoly). Czy faktycznie to takie wrazliwe i wazne aby w twarda obudowa byla?
Glowa mi juz peka od analizowania i zimeniania decyzji

;p
Moro, tego Asusa z Allegro najprawdopodobniej bede kupowal... tam aukcje wystawiaja sklepy z centr handlowych, m.in. X-kom.
Tylko zostaw sztuke dla mnie

Ostatnio edytowano wtorek, 11 grudnia 2012, 00:30 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz