1 SIERPNIA 2009

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

1 SIERPNIA 2009

Postprzez KOSA77 » piątek, 19 czerwca 2009, 18:53

witka od kilku lat jestem ze swoją grupą kumpli organizatorem wlepek na rocznicę powstania opatrzonych podpisem KDW dla zainteresowanych wytłumaczę co oznacza ten sqrut ;) moja dzisiejsza propozycja jest zgoła prosta od wielu lat podpatruję zachowanie warszawiaków w tym pamiętnym dniu w centrum warszawy o godzinie W i powiem szczerze że boli mnie że ruch na największym rondzie w centrum nie jest zatrzymany nawet na symboliczną minutę tak więc z wyprzedzeniem zapytuję czy jest kto chętny coby zablokowac rondo dmowskiego potrzeba zdeklarowanych co najmniej 9 moto oczywista maneta przez minutę rozkręcona na maxa więc dolejcie oleju do jajeczniczek pozatem oczywista każdy obecny dostanie pamiątkową kotwiczkę oraz szacun od kombatantów Pzdr KDW Kosa
KOSA77

Postprzez ivan » piątek, 19 czerwca 2009, 19:43

Kosa, jakby co to ja chętny.
Ale przydałyby się jakieś koszulki żeby ludzie nie zastanawiali się o co chodzi i nas nie zlinczowali. :)
No i chyba potrzeba więcej moto, przynajmniej 1 na każdy pas.

1.08.1944 Pamiętamy!!!
ivan

Postprzez firefox » piątek, 19 czerwca 2009, 19:53

ivan napisał(a):Kosa, jakby co to ja chętny.
Ale przydałyby się jakieś koszulki żeby ludzie nie zastanawiali się o co chodzi i nas nie zlinczowali. :)
No i chyba potrzeba więcej moto, przynajmniej 1 na każdy pas.

1.08.1944 Pamiętamy!!!

Uderzcie do Tasmana bo zalatwi juz klubowe koszulki GSXF z logo, ktore wygralo :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Łysolek » sobota, 20 czerwca 2009, 10:09

raczej chodziło o koszulki powstańcze a nie logo forum :roll: My z diabLicą od kilku lat czynnie bierzemy udział w obchodach tyle tylko zę w kręgach kibicowskich
Łysolek

Postprzez KOSA77 » sobota, 20 czerwca 2009, 17:22

jest koniec czerwca więc mamy troszkę czasu aby zebrac ludzi i zastanowic się w jakiej formie to robimy jest pomysł a od tego się zaczyna cieszę się że jest zainteresowanie i byc może to wypali pozdrawiam

[ Dodano: 20-06-09, 18:24 ]
o i serdecznie witam kolegę ivana z którym poznaliśmy się przez forum scigacz.pl
KOSA77

Postprzez SzajbuS » sobota, 20 czerwca 2009, 21:04

Ja sie pisze...mam nadzieje ze wroce do tego czasu...bierzcie mnie pod uwage...bede sie odzywal...
Pozdro
SzajbuS

Postprzez ivan » poniedziałek, 22 czerwca 2009, 20:09

Łysolek - obchody w kręgach kibicowskich - mam nadzieję że masz na myśli Legię ;)
Mój udział w obchodach ogranicza się niestety tylko do zakupu pamiątkowej koszulki, z których dochód przeznaczony jest na znicze itp. :roll:
ivan

Postprzez Łysolek » poniedziałek, 29 czerwca 2009, 17:04

ivan napisał(a):Łysolek - obchody w kręgach kibicowskich - mam nadzieję że masz na myśli Legię ;)

oczywiście 8)
Łysolek

Postprzez ivan » środa, 1 lipca 2009, 19:23

Jakby co to od 7.07 do 21.07 nie będę miał dostępu do netu - podróż poślubna i będę się cieszył żoną zamiast moto :)
ale jestem chętny na tą akcję i na pewno po powrocie się odezwę.

No witam Kosa, witam.
Tak w ogóle to dzięki za namiar na tą stronę bo nawet nie wiedziałem o jej istnieniu :)
Ale jak na razie coś nas mało tu :/ Ale może z biegiem czasu się rozkręci.
pozdro i do zobaczenia

[ Dodano: 24-07-09, 21:58 ]
No i co panowie? Działamy coś?
Muszę wiedzieć jak najszybciej, żeby zaplanować jakoś weekend.
Ostatnio edytowano środa, 1 lipca 2009, 19:25 przez ivan, łącznie edytowano 1 raz
ivan

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...