Muzyka ,,motocyklowa"

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Muzyka ,,motocyklowa"

Postprzez Milan » poniedziałek, 16 stycznia 2012, 23:30

Nie widziałem takiego tematu, a że ostatnio nie mam co słuchać to myślę że warto takowy założyć :) Wrzucamy nutki, które:
-kojarzą nam się z motocyklami
-są o motocyklach
-podnoszą poziom adrenaliny przypominając o jeździe
-sprawiają że jedyne co chcemy zrobić to wsiąść i pozapier***ać jak najszybciej i jak najdalej
-itp, generalnie chyba wiadomo o co jedzie, może być krótki komentarz, lecz nie musi ;)
Tak więc kilka moich propozycji:
Iron Maiden - Run to the hills (jak dla mnie nic tylko ruszyć w dalszą trasę żwawym tempem)
O.S.T.R. - Hajabuza tu komentarz zbędny raczej ;)
The crystal method - Born too slow nuta z gry NFS: Underground, a poza tym zawsze po usłyszeniu tej piosenki łobuzowałem na mieście ;) ;)
Milan

Postprzez RAV » wtorek, 17 stycznia 2012, 13:10

Hehe :
Piersi - Paranoid
AC/DC - Born To Be Wild
AC/DC - Highway To Hell
Andrzej Rosiewicz - Chłopcy Radarowcy
Beastie Boys - Fight for your right
Blues Brothers - Rawhide
Bomfunk Mc's - Freestyler
De Press - Bo Jo Cie Kochom
Spiderbait - Riders in the sky

i masę masę innych, głównie Ironów, AC/DC, Metallica itp ale ponieważ ulubiona moja muza zaczyna się od Bacha a kończy na ... Cekinodoro :P to mógłbym tu dużo wymieniać. To co powyżej to jest początek jednej z moich kart pamięci z muzą "do jazdy" :P Jedyne kryterium to tempo muzy, do jazdy nie słucham jakichś kołysanek i smutasów - tu musi być dzida i ogień :D
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Milan » wtorek, 17 stycznia 2012, 15:29

Chłopcy radarowcy, nie no rozwaliłeś mnie jak furę gnoju xD
Kilka jeszcze propozycji odemnie:
Jelonek -BaRock pochwalę się że filmik do muzyki mojego autorstwa jeszcze za aktywności na innym forum (ja to lmatador ;p)
Pih, Erde, Pyskaty - W oku błysk ogólnie tych wykonawców nie trawię, ale ta nuta ujdzie, a poza tym odcinka jest więc ok ;d
Showtek - Freak
Killradio - Scavenger
Milan

Postprzez fincher » wtorek, 17 stycznia 2012, 18:54

Ostatnio edytowano wtorek, 17 stycznia 2012, 18:54 przez fincher, łącznie edytowano 1 raz
fincher

Postprzez arkadiusz » niedziela, 2 września 2012, 19:58

Trochę odkopie temat.
Fajna nuta ,a na teledysku wypatrzyłem nawet gsxf-a.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rci4mvns4Zs[/youtube]
Ostatnio edytowano niedziela, 2 września 2012, 20:16 przez arkadiusz, łącznie edytowano 1 raz
Kawasaki er-5 ->Suzuki gsx750f
arkadiusz

Powrót do HYDEPARK