Bandian napisał(a):Siema,
Od wczoraj widze w godzinach porannych, 2-4 panow motocyklistow z drogowki kilkaset metrow przed skrzyzowaniem Alej Jerozolimskich z Lopuszanska (od strony Pruszkowa), i haltujacych rowniez tylko motocyklistow z korka. Na szczescie przez te 2 dni udalo mi sie uniknac wizyty. Ktos wie co to za akcja i czy daja kwitki czy tylko upominaja o tych nowych przepisach ?
dosiek77 napisał(a):Wybieram się o 17 na Skrę zobaczyć co się będzie działo i czy niebiescy tam się zjawią aby pilnować przestrzegania przepisów na drodze.
plaski napisał(a):Koleżka z wawy ostatnio mi powiedział, że robione są akcje tego typu, że zatrzymują motocykle, które przeciskały się w korku i wyjechały na sam początek przekraczając linię zatrzymania - co się często zdarza pewnie każdemu. Na szczęście udzielali tylko pouczeń

gof napisał(a):Nie mogę latać z rozpiętą kurtką, bo ją wiatr wypycha i wyglądam jakbym miał +50kg...
dosiek77 napisał(a):Miejmy nadzieję, że komuś za biurkiem podziała na wyobraźnię. Pozdrawiam.

x10d napisał(a):Chociaż mogliby jakieś koszulki jeszcze załatwić z napisami 'tak się tworzy korki' czy czymś podobnym
x10d napisał(a):Chociaż mogliby jakieś koszulki jeszcze załatwić z napisami 'tak się tworzy korki' czy czymś podobnym
dosiek77 napisał(a):Pomysły miło widziane. Zapraszam na facebook -Praworządni Motocykliści

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości