Słuchajcie czy możecie się ujawnić jako użytkownicy z województwa zachodniopomorskiego. Może ktoś mieszka koło mnie a ja nawet nie wiem czasami szukam kogoś z podobnym motorem żeby zobaczyć co jeszcze poprzedni właściciel mojego motoru pozmieniał i przydałby się obiekt do porównania. Poza tym fajnie byłoby wiedzieć że ktoś jest w pobliżu.
przez blue angel » czwartek, 2 czerwca 2011, 12:39
czarne jajko miał mój serdeczny kolega z Polic. Teraz ma CBR a jego jajko trafiło do Reska. Nawiązuje kontakty z nowym właścicielem ale jakoś cięzko idziemu zrobienie prawka. Zaczyna od drugiej strony. Ma motor, kombi, kask i tylko okładek jeszcze nie ma
jak wkoncu uda mi sie znalezc tego imbryka to napewno sie pochwale, jak macie kogos kto chce sie pozbyc to piszcie odrazu mi:D (tak jak mowilem mam do 3500zl) zastanawiam sie nad http://otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-s ... 81247.html ale to jeszcze musze dozbierac. Jak byly tansze to jeszcze nie mialem kasy i tak to brzydkie kolo sie kreci:P
Witam witam, jestem i mam nadzieję że w tym miesiącu już dosiądę motocykl i gdzieś wspólnie wyskoczymy, nad morze mamy blisko a wokół komina też jest gdzie polatać )
niestety wyszlo ze motor jest ledwo w stanie jezdzic wiec szczerze odradzam motor ze starego kurowa:(
[ Dodano: 18-07-11, 08:57 ] no i moge wam sie pochwalic ze wczoraj wieczorem w pol zalamany ze nie mam motoru na allegro wyszukalem w stargardzie moto:] zadzwonilem, pojechalem i tak o to jestem szczesliwym posiadaczem imbryka, co prawda jest troche do wlozenia w stan wizualny ale technicznie jest naprawde ok:] jak bede mial chwile to postaram sie cykna fotki i wrzucic:]