Nyuno napisał(a):TasmaN - jutro do Ciebie się odezwę telefonicznie i pogadamy w sprawie tego dzwonienia (bo widzę, że wiesz z czym się wiąże organizacja zlotu i od czego trzeba zacząć).
Takie rzeczy najlepiej omawiać osobiście, ale już teraz powiem, że oprócz poinformowania odpowiednich organów trzeba by pomyśleć nad jakimiś atrakcjami (kapela, konkursy, żeglowanie itp).
Nyuno napisał(a):Powiem tak: w tytule jest I Ogolnopolski zlot Jajek. To może ja czegoś nie zrozumiałem?
diabLica napisał(a):zaraz zaraz...
kapela?konkursy?
to Wy chcecie zrobic jakis komercyjny zlot czy spotkanie grupy znajomych i nieznajomych?
powiem szczerze,że myślałam o tym jak o wspolnym spotkaniu grilowaniu łyknięciu czegoś i że atrakcje wyjda na same z siebie a nie zaplanowana impreza komercyjna
no ale może ja miałam złe wyobrazenie tego...
Wiolcia napisał(a):A mi sie wydaje, ze skoro znamy juz czas i miejsce zlotu to najbardziej istotną informacją dla organizatorow jest liczba uczestnikow takze proponuje juz tworzyc taka liste i dopisywac sie do niej z pelna odpowiedzialnoscia i swiadomoscia, ze wraz ze wzrostem frekwencji, koszty imprezy beda malec. Trzeba by jeszcze wyznaczyc jakis termin deklaracji uczestnictwa...![]()
Lista uczestnikow I Ogolnopolskiego Zlotu Jajek 11-12 lipca Zegrze:
1. Wiolcia + Rychu
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość