Luźne gadki

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez firefox » środa, 13 maja 2009, 06:45

No u mnie wyglada tak jakbys nie mial, a jak chce wyslac wiadomosc na gg z forum to nie widac Twojego numeru :( W ikonce gg nie widac Twojego statusu, zadnego nie widac sloneczka..
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Nyuno » środa, 13 maja 2009, 07:01

To zerknij do bazy - przecież wpisany jest mój numer, specjalnie wczoraj sprawdziłem. Jak coś to weź mi go ustaw bezpośrednio w bazie - znasz go.
Obrazek
Nyuno

Postprzez Łysolek » sobota, 16 maja 2009, 06:33

firefox napisał(a):Tak regulaminowo, to jednak chyba powinnismy zrobic, ze w powitalni niech beda tylko posty rzeczywiscie witajace, mnostwo jest gawedek i nie potrzebne rozrzesza sie ten temat :)

Miki, Lysolek co myslicie ?

spoko, jestem za ;)
Łysolek

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » poniedziałek, 18 maja 2009, 09:23

pbss napisał(a):Witam po raz drugi, wczesniej na starym forum napisalem kilka postow. Jezdze zoltym jajkiem z 2000roku, Suza seryjna poza wydeszkiem ixila. Mam 20 lat , jestem z Pily. Wczesniej mialem kilka skuterow, 3x 125 (dt, tw, varadero) , teraz oprocz jajka w garazu stoja cuda polskiej techniki: 2 ogary, komar z 63, jawka skuter(cudo czeskiej techniki:P), wsk dwuramowa i chinski quad.

Nie jestes przypadkiem rowniez na ForumMotocyklistow.pl ??Cos mi sie kojarzy zolty gsxf z Piły właśnie :)

Witam nowo przybylych forumowiczow 8)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Loku » poniedziałek, 18 maja 2009, 11:34

Wczoraj Panowie miałem przyjemność jechać z ekipą około 50 motocyklową. Ale była jazda jak na amerykańskich filmach pełen terror ulic miast i wsi przez które jechaliśmy. Powiem że to niezapomniane przeżycie, uczucie jazdy w takim gronie które jechało w swoim niezaplanowanym porządku (na zakładke) bez wyprzedzania i szaleństw, pełen spokój i luz. Samodyscyplina jakiej do tej pory nie widziałem, pozwalała na pełen relaks i podziwianie otaczającej przyrody. Każdy przejazd przez miejscowości napotkane po drodze wyglądał jak przejazd wojsk wyzwoleńczych po długiej wojnie. Ryk silników i dudnienie z pewnością był niewiele mniejszy niż ten podczas przejazdu kolumny czołgów, co tu mówić o szybach całe domy aż sie ruszały od huku. Ludzie wybiegali na ulice aby nam pomachać, pozdrowić w iście motocyklowy sposób czyli prawa w górze, te dzieci siedzące na bramach i płotach z wyciągnietymi łapkami aby móc być choć odrobine bliżej tego zamieszania, aby móc dotknąc, doświadczyć tego co sie dzieje. w ten sposób zrobiliśmy dobre 80km korzystając z zaproszenia wojta z jednej spod Radomszczańskich miejscowości która to właśnie obchodziła swoje dni. Za ustawienie motockli na specjalnie dla nas wytyczonym miejscu i udostepnieniu ich do oglądania przybyłym gościom zostaliśmy bardzo mile ugoszczeni (również kulinarnie). Nastepnie przejechaliśmy do innej miejscowości (najbogatszej gminy w Polsce) co było widać od razu po minięciu tablicy z nazwą tej miejscowości, czułem sie jak w innym świecie. I festyn też był jak z innej bajki. Po dniu pełnym takich motocyklowch wrażeń z maksymalnymi banami na twarzy wróciliśmy do domu. Pamietajcie, że motocyklisty nie tworzy ilości koni pod dupom tylko pasja.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 maja 2009, 11:36 przez Loku, łącznie edytowano 1 raz
Loku

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 18 maja 2009, 12:44

Otóż to - ja dokładnie to samo z jazd grupowych wynoszę. A z wczorajszego rajdu tym bardziej, bo różnorodność maszyn, ilość motocykli i reakcje Ukraińców są po prostu bezcenne - to trzeba zobaczyć i to nie na zdjęciu.
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » poniedziałek, 18 maja 2009, 14:25

To wlasnie moje marzenie, przejazd tak liczna grupa :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 18 maja 2009, 14:54

To trzeba było wziąć wolne na czwartek i piątek (albo i sam piątek) i jechać ze mną na Ukrainę ;)
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » poniedziałek, 18 maja 2009, 15:08

Rownie dobrze moge powiedziec:

To moglem powiedziec przynajmniej ze 2 tygodnie wczesniej :)

ODp znasz i moja i swoja
Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 maja 2009, 15:08 przez firefox, łącznie edytowano 1 raz
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 18 maja 2009, 15:10

Eeee no nie mów mi, że na żądanie nie możesz wziąć urlopu ;)
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » poniedziałek, 18 maja 2009, 15:39

Moge, ale to zadanie moze sie wtedy przedluzyc tak jak L4 u Zigiego :P :D ;)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 18 maja 2009, 17:48

Oj nawet nie wiesz jak poważnie potrafią uprzykrzyć życie człowiekowi korzenie nerwowe. Nie do pozazdroszczenia :D
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Greedo » poniedziałek, 18 maja 2009, 22:42

Tzn oczywiście jajko mam, nawet dwa i to spore :D
Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 maja 2009, 22:44 przez Greedo, łącznie edytowano 1 raz
Greedo

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 18 maja 2009, 22:46

Greedo napisał(a):Tzn oczywiście jajko mam, nawet dwa i to spore :D

No tak tylko że Ty jesteś tym facetem na tym forum co ma tylko dwa jajka :P
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Greedo » poniedziałek, 18 maja 2009, 22:48

Ale mam przedłużacz penisa w postaci RF 900 RS2 :D
Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 maja 2009, 22:49 przez Greedo, łącznie edytowano 1 raz
Greedo

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 19 maja 2009, 08:21

Greedo napisał(a):Ale mam przedłużacz penisa w postaci RF 900 RS2 :D

To chyba zaczne Ci wspolczuc ze musisz sobie przedluzac :/ :? :(

8) :mrgreen:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Nyuno » wtorek, 19 maja 2009, 09:06

Nie powiedział, że musi, może po prostu robi to z wyboru, bo lubi bezpieczny sex?
Obrazek
Nyuno

Postprzez diabLica » wtorek, 19 maja 2009, 10:55

Greedo napisał(a): RF 900 RS2 :D

ehh... widać, że nowy na forum i nikt Go jeszcze nie uświadomił ;)

przy GSie i tak blado wypadasz :P

ale witamy ;)
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Postprzez Greedo » wtorek, 19 maja 2009, 10:59

Nowy na forum ale i tak znam kilku juzerów, wręcz znam Admina :mrgreen:

Poza tym sam mam GS. 400 8)
Greedo

Postprzez diabLica » wtorek, 19 maja 2009, 11:04

Greedo napisał(a):Nowy na forum ale i tak znam kilku juzerów, wręcz znam Admina :mrgreen:

i co z tego, że znasz?
kocenie i fala Cie nie ominie :P

edit: p.s. a tak btw znów rozmywamy temat bo moderatorzy śpią...
Ostatnio edytowano wtorek, 19 maja 2009, 11:05 przez diabLica, łącznie edytowano 1 raz
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDEPARK