Czwartki w Chudowie

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Czwartki w Chudowie

Postprzez El_Castrato » środa, 25 sierpnia 2010, 20:15

Szanowni Bikerzy i piękne Bikerki. Otóż oświadczam że w Chudowie k. Gliwic, w każdy czwartek w godzinach bliżej nieokreślonych acz popołudniowych odbywa się zlot motomaniaków. Impreza jest spontaniczna, niezorganizowana i bezpłatna. Frekwencja to jakieś 200 maszyn 8) Są knajpki, zieleń, a wszystko się odbywa pod ruinami zamku.

Dla formalności: Chudów wiocha w woj. śląskim, na co dzień jak każda inna, ale w czwartki kwitnie. Serdecznie zapraszam wszystkich forumowiczów i nie tylko...

Pozdrawiam...
El_Castrato

Postprzez franc » czwartek, 26 sierpnia 2010, 19:28

Byłem byłem i zagadał do mnie kolo który jest userem tego forum tylko nie usłyszałem w tym wrzasku nicka ! Ponoć też śmiga na jaju i jest z okolic. Może zbierzemy jakąs grupę z Katowic i pośmigamy ? :brawo:
franc

Postprzez El_Castrato » czwartek, 26 sierpnia 2010, 19:51

No poprawka. Na jakim tam znowu jajcu. Widocznie był większy wrzask niż myślałem :lol: Na imbryku kolego na imbryku 8)
A co do latania to się piszę oczywiście.

Pozdrawiam...
El_Castrato

Postprzez franc » czwartek, 26 sierpnia 2010, 20:06

A ja myślałem że na jaju :mrgreen:
ale też suzuki
franc

Postprzez brona » poniedziałek, 31 stycznia 2011, 20:04

Byłem tam 2 razy na mojej DR naprawdę zbiera się tam niezła ekipa motomaniaków :-) w tym sezonie mam nadzieję że uda mis ie tam na jajcu pojawić :-D
brona

Postprzez damias83 » niedziela, 27 lutego 2011, 00:52

brona jak cos to moze razem polecimy jak sie zgadamy co do chudowy ;)
damias83

Postprzez brona » niedziela, 6 marca 2011, 19:20

damianos83 jak co to jestem za wypadem do chudowa Dzafa700 na pewno się z tak samo wybierze na swoim jajcu :-)
brona

Postprzez MAT92 » wtorek, 8 marca 2011, 21:30

Koledzy a powiedzcie mi gdzie dokładniej sa te spotkania bo jak dobrze myślę chodów jest kolo rody śląskiej jak dobrze myślę to mam kawałek tam gdzie dokładnie sa te spoty...
MAT92

Postprzez damias83 » środa, 9 marca 2011, 00:33

MAT92 no od siebie bedziesz mial kolo 55km prosta droga wskakujesz na trase 44 tniesz na Tychy póżniej na Mikołów i jesteś prawie na miejscu to jest dokładnie- Zamek w Chudowie ;)
damias83

Postprzez MAT92 » piątek, 11 marca 2011, 20:33

No to wiem gdzie tylko ze ja polecę na Mysłowice na S1 potem A4 i w rudzie mam zjazd na chodów i wyskoczę niedaleko tego zamku mam szybciej i lepsza droga jest.. To wiem gdzie jak sie pojawię to wiecie jak wygląda moja suzi to jak by ktoś widział to zapr na pogadane...
MAT92

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...