Ja najpierw wymieniałem tam napęd to zapłaciłem coś koło 800zł razem z łańcuchem i zębatkami (D.I.D. X-ring), nie pamiętam dokładnie, a potem czyszczenie i regulacja gaźnika z wymianą filtra paliwa to 222zł. O zrobienie gaźnika dzwoniłem do trzech innych warsztatów i nikt nie schodził poniżej 300zł, a w tym dzwoniłem do Suzuki przy Trasie Toruńskiej to tam wogóle za zajęcie sięsprawąchcieli 330zł! i to takie wstępne koszta

.
A, co do obsługi i jakości wykonania, to nie mam jakichkolwiek zarzutów. Przyjechałem z problemem, moto zostało sprawdzone, postawiona wstępna diagnoza. Miło i uprzejmie. Podana wstępna cena. Moto zrobione na umówioną godzinę, sami zadzwonili, zrobione czysto, i ładnie. Chłopaki oczywiście sami latają na dwóch kołach.
Zresztą trafiłem tam z polecenia zanjomego, który robi u nich Shadowke (przygotowuje do sezonu i naprawia) i też był zadowolony.
I żeby nie było, to nie mam tam żadnego znajomego
[ Dodano: 03-08-10, 10:13 ]pegaz napisał(a):Podjechalem tam dzisiaj. Ogolnie widac ze sie rozkrecaja. Tam byl kiedys motorista, ale przeniesli sie. Cen nie maja jakichs specjalnych.
Zawory 200 zl, synchro + mycie gaznikow 200 - 250 zl.
Mieszkam na Pradze Północ, a pracuję na Targówku.
GSX 750 F, '01r.