- Jak to było / jest ze stanowiskiem Waszej drugiej połowy związku wobec Waszej Pasji Motocyklisty /-tki , czyli
TWOJA DROGA PRZEZ MĘKĘ !
(wklejam z "SB" )
BiEdRoN : Do ANIOŁ: ty mnie nie drażnij, bo w domu mam wojne o nowe 2koła
BiEdRoN : mogłem zostawić stare jajco ;( Nie 22:03
Mariano : Do BiEdRoN: http://motofrik.pl/img/52801cb3d4f0f.jpg
KR-Ociec : Do Mariano: a "BiEdRoN" na to : http://www.youtube.com/watch?v=hTdhXxxWREo
KR-Ociec : Do BiEdRoN: kobiety są strasznie zazdrosne o monogamiczność swoich menów
Mariano : Hehe Biedron nie daj się, pasja jest najważniejsza ;] jesteśmy z Tobą :-) Wczoraj 10:22
chicken : Jak chcesz to możemy stworzyć petycje "Moto dla Biedrona" i sie podpiszemy :p Wczoraj 11:11
Tymon : Musimy złożyć petycję w imieniu Biedrona
KR-Ociec : I ja się podpiszę !
JenJer : Do Mariano: fajne
BiEdRoN : Do requiem5: przecież jej to mówiłem, chyba trzeba zmienić nie tylko motocykl
Tymon : Do [SCH]Marcin: wiem coś na ten temat. Nie przejmuję się tym bardzo
BiEdRoN : o czerwonym jaju dowiedziała się od swojej mamusi, po jajko od Majkelo pojechałem też po wielkiej awanturze, czyli z sv będzie podobnie
Tymon : Do BiEdRoN: jesteśmy z tobą
requiem5 : Do BiEdRoN: więc skoro mówiłeś, ze to wymiana i wielkiej awantury niebyło. To teraz już na awanturę za późno. Bierzesz kasę kupujesz motorek i stawiasz kobietę przed faktem dokonanym. Przecież nie zostawi Cię. Podąsa się miesiąc dwa i jej przejdzie. Wczoraj 20:31
.....
requiem5 : oczywiście to samo z moim motorkiem zrobiłam. od momentu pójścia na prawojazdy do momentu zakupu motoru codziennie słyszałam, że po co, na co, że się zabiję itp. że niewolno. Teraz już się nawet przyzwyczajili
.....
florek : Witam. Kochani, nie dajcie się terroryzować małżonkom i domownikom. Jakieś przyjemnoś ci w życiu trzeba mieć. Wczoraj 21:17
BiEdRoN : Do requiem5: eee to widze że nie tylko ja mam gadanie za uszami
.....
florek : Ja mojego sprzęta po zakupie przez półroku u mamy w garażu trzymałem. Po pół roku podjechałem na podwórko w dzień swoich urodzin. Żonie głupio było wyrzućić mnie razem z motorem. Wczoraj 22:40
paavo91 : Hehe widzę, że nie tylko ja miałem takie akcje.. Sam kupiłem moto jesienią i po długiej wojnie przywiozłem do domku na wiosnę Wczoraj 22:56
florek : Po paru latach wszystko się uspokoiło.
....,
ANIOŁ : no to ja mam cud miód z kobietą, tylko ma małe dąsy, że mam teraz szybszego od niej
Gof : przeczytalem "ma małe wąsy" i takie wtf... Dzisiaj 8:51
ANIOŁ : wąsów na szczęście nie ma
KR-Ociec : Do ANIOŁ: - I chwała Bogu , I Bogu dzięki, Bo jakby tak nie daj Boże, To niech Pan Bóg broni !
chicken : Moja kobieta z kolei była cały czas przeciwna, a bo wypadek, a bo to bo siamto, a 3 miechy pozniej miała juz swoja kurtke i spodnie i ciezko bylo pojezdzic bez niej bo zaraz był foch
.....

po nowym roku jadę do stolicy po SV, albo do wlkp po gsx650f (o ile ktoś go sprawdzi)

wziął młodszego za rękę i poszli mnie szukać na ulice
możecie sobie wyobrazić jak mi później stara suszyła głowę