kwiat, mogę polecić kola, który w tym siedzi - obsługuje moich ziomali z Forum Podkarpackich2Kółek (
www.podkarpackie2oo.pl ); co prawda na Mazury ciut daleko ale od czego Internet
Oto, co poisze o sobie: (cytat by "P2K" )
"W związku z zapytaniami odnośnie mojego podpisu pod postami, chciałbym ogłosić, że poszerzyłem swoją współpracę z wieloma firmami z zakresu ubezpieczeń komunikacyjnych, turystycznych i majątkowych. Co za tym idzie, pomagam w wyborze ubezpieczeń OC AC NNW.
Zakres firm jest bardzo szeroki (ok. 16) od PZU po Liberty czy Proama.
Jak działam?
W kwestii samego OC polecam najtańszą firmę, natomiast co do AC, NNW, Assistance czy ubezpieczeń turystycznych - wspólnie ustalamy zakres ochrony.
Jeżeli chcesz, żebym przygotował Ci kalkulację to:
Na adres mailowy wysyłasz mi 2 zdjęcia dowodu rejestracyjnego, zdjęcie ostatniej polisy lub wniosku, podajesz ile masz zniżek za bezszkodową kontynuację (od ilu lat nieprzerwanie ubezpieczasz samochód, motocykl), jeśli były szkody to kiedy, datę wydania prawa jazdy, aktualny przebieg pojazdu.
Jeżeli nie masz możliwości zrobienia tych zdjęć to analogicznie przesyłasz mi dane z w/w dokumentów (dane: właścicieli, pojazdu, ostatniej umowy ubezpieczeniowej, datę wydania prawa jazdy)
Dane kieruj na adres: ubezpieczenia.p2k@o2.pl
Jeśli kończy Ci się ubezpieczenie daj mi znać minimalnie 7 dni przed zakończeniem terminu ochrony ubezp. Zawsze możesz wysłać dokumenty wcześniej, pozwoli mi to lepiej zaplanować czas i w miarę możliwości pomóc wszystkim zainteresowanym 
Załatwiam pełną dokumentację i dostarczam na umówione wcześniej miejsce.
Działam głównie na terenie Łańcut - Rzeszów i okolice. Osoby zainteresowane z dalszych okolic mogą się ze mną dogadać na dostarczenie dokumentów listownie."
---------------------------------------------
Kupić / nie kupić - potargować możesz
Napisz, pogadaj z kolem i zadecydujesz.
W info napisz, że kontakt masz ode mnie (taki sam nick na "P2K" ), z polecenia
Powodzenia.
Jeśli jeszcze ktoś chciałby sprawdzić swoje warunki ubezpieczenia piszcie śmiało - podajcie, jw., z polecenia

Ostatnio edytowano poniedziałek, 28 stycznia 2013, 18:55 przez
KR-Ociec, łącznie edytowano 1 raz