requiem5 napisał(a):schodzę sobie dziś rano [6.10] do łazienki, zimno jak diabli, więc się zastanawiam co tu tak zimno. Spoglądam na lodówkę a ona otwarta więc mówię głośno "ja wiedziałam, że ktoś lodówki nie zamknął"
Więc biegiem na górę po farelkę i o niebo lepiejmożna było się spokojnie kąpać bez obaw, że zęby tyłkiem mi wylecą z zimna

ogórek napisał(a):Mi się przypomniało ,mówi RUMCAJS rano ,ja jednak wole spać w jednym pokoju z kobiet ,pytam a czemu ,odpowiada,JEST PORZĄDEK I NIE ŚMIERDZI.myślę sobie po cichu pewnie był na górze w naszym pokoju ze sławkiem.heeeeeeee.

[SCH]Marcin napisał(a):tekst rzeczonego Rumcajsa jak dzielił się z nami wrażeniami z trasy:
"dzisiaj zrozumiałem znaczenie powiedzenia 'wieje jak w Kielcach', ale jeszcze nigdy nie jechałem tak krzywo tak prosto"

ogórek napisał(a):przypomniało mi się parę śmiesznych zdań z wyjazdu.
rozmawialiśmy coś na temat psów, w pewnym momencie Jabol mówi, cytuje. ja też mam psa w domu ,kupiliśmy go kiedyś używanego.wielki śmiech ,jak można kupić psa używanego przez kogo i w jaki sposób.
kawał chyba opowiadał go Rumcajs - jak nazywa się facet który kochał się z kobitką plus 40 lat ? KONSERWATOR ZABYTKÓW. po tym kawale Rumcajs został ochrzczony ,konserwatorem zabytków.
było jeszcze parę fajnych tekstów, jak ktoś pamięta nich pisze.

Jabol80 napisał(a):Ogórek pies był powiedzmy "kupiony "za dwa browary, a ze miał on już ok 4-5 lat tak więc nie był nowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości