Tankbag

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez Gof » środa, 25 kwietnia 2012, 11:56

Sobie TourChampa kupiłem - rozłożony jest nawet pojemny ;]

Obrazek

(tylko nadal nie wiem czy nie zakładam go odwrotnie niż powinienem :P)
Ostatnio edytowano środa, 25 kwietnia 2012, 11:58 przez Gof, łącznie edytowano 1 raz
Gof

Postprzez DiElektryk » sobota, 28 kwietnia 2012, 22:14

Chyba odwrotnie... :P kieszonka jest raczej po to żebyś w niej coś trzymał i miał dostęp a nie latał w koło zbiornika po dokumenty, jeżeli dobrze widze suwaki od mapnika są od strony kierownicy - przy większych prędkościach powietrze może Ci coś tam go ponadrywać - pewnie zawsze jakiś otworek pod zamkiem zostanie i będzie się besta nadymać 8)
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez ziomek4000 » niedziela, 29 kwietnia 2012, 08:38

DiElektryk napisał(a):kieszonka jest raczej po to żebyś w niej coś trzymał i miał dostęp a nie latał w koło zbiornika po dokumenty

w tym takbgagu który był ostatnio w lidlu jest dokładnie tak samo jak na zdjęciu. czyli ta mała kieszonka jest od strony kierownicy. i otwór żeby coś wsadzić do mapnika też jest od przodu. od tej strony jest pasek żeby zaczepić torbę na główkę ramy więc na pewno tak musi być.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Postprzez Gof » poniedziałek, 30 kwietnia 2012, 05:02

No tak, już ogarnąłem :D
Gof

Poprzednia strona

Powrót do HYDEPARK