Plan zimowy 2014/2015

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Plan zimowy 2014/2015

Postprzez Pan W » sobota, 15 listopada 2014, 22:28

Już po sezonie. Wszystko dobrze przebiegło, żadnych przygód większych. Czas brać się na serwis, zmiany przez zimę. Myślałem o zmianie sprzętu na Honde 954 ale z powodu planowanego przybycia nowego członka rodziny muszę poszukać kombi :P (BTW może ktoś ma na sprzedaż Audi A4 b8 kombi w TDI po 2010r. chętnie kupie).
Mój plan na zimę przedstawia się skromnie:
1. Sprawdzić i naprawić luzy w tylnym zawieszeniu;
2. Poprawić instalację przewodów do podświetlonych kierunkowskazów (jeden czasem na dołach się wypina);
3. Poprowadzić inaczej linkę ssania, bo teraz jest mocno zagięta;
4. Wymienić sety, pomalować dodatki.
I z czwartym punkcie napotykam problemy.
Sety na jakie wymienić? Pasują od czegoś innego? Moje są przytarte (udało się zejść nisko :oops: ) i guma już nie najnowsza. Chciałbym jakieś całe metalowe bez tej gumy ale nic nie mogę znaleźć.
Chciałbym uatrakcyjnić wygląd jajka poprzez pomalowanie, ew. wymianę niektórych elementów na inny kolor. Np ciężarki, klamki, crashpady, sety właśnie. Tylko nie wiem jaki kolor byłby dobry do czerwonego. Można też pomalować wahacz ale nie wiem na jaki kolor. Ktoś ma jakieś pomysły? Biedron miał fajne pomysły na swojej jajka zawsze ale inni tez nie są gorsi tylko ja nie mogę znaleźć koncepcji na moje jajco. Proszę o pomoc i jakieś sugestie.
Ja to uwielbiam!!!
Nie szukam śmierci...ja gonię swoje marzenia.
Pan W

Re: Plan zimowy 2014/2015

Postprzez BiEdRoN » poniedziałek, 17 listopada 2014, 08:13

Jedyny słuszny kolor do czerwonego to czarny, inne będą wyglądały ..... słabo, no chyba że chcesz mocno się wyróżniać

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
simson s51-> gsx 600f -> gsx750f -> gsx 750f-> xciting 400i
Obrazek
BiEdRoN

Powrót do HYDEPARK