NIGDY WIĘCEJ MOTOZONA WROCŁAW ul DŁUGA

Gdzie warto kupić ciuchy, akcesoria, części. Ciekawe oferty, atrakcyje ceny, promocje...

NIGDY WIĘCEJ MOTOZONA WROCŁAW ul DŁUGA

Postprzez Bartek Tymoszuk » wtorek, 12 lipca 2011, 21:12

oddanie motocykla spóźnione o tydzień koszta prawie 200% nie dzwonią gdy zmienia się budżet nie dzwonią gdy trzeba coś zepsuć i wsadzić nowe , najważniejsi są oni , a klient ma tylko dać sprzęt , kase , i spi...lac AMATORKA !!

EDIT: Pegaz
Ostatnio edytowano środa, 13 lipca 2011, 15:50 przez Bartek Tymoszuk, łącznie edytowano 1 raz
Bartek Tymoszuk

Postprzez DiElektryk » środa, 13 lipca 2011, 21:31

To może napiszesz co tam robiłeś i czy robota jest dobrze zrobiona skoro tyle wykasowali?
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez Bartek Tymoszuk » czwartek, 14 lipca 2011, 15:33

Okej na fakturze zapłaciłem za :

Wymiana Filtrów Paliwa 2x filtry
Wymiana Filtru Oleju
Wymiana Klockow przod obie tarcze
Synchronizacja Gaźników
Czyszczenie Gaźników
Zmniejszyli luzy na zaworach
Wymiana Oleju
Wymiana Filtru Powietrza

motocykl zbiera sie duzo lepiej niz przed ale nie jestem w stanie ustawic mu wolnych obrotow bo albo ma 3 tysiace albo spada z 2 tys spada i gasnie.

Zalozyli mi drozsze swiece mimo ze przekraczaly dogadany budzet bez telefonu o zgode , rozpierdzielili trzpien trzymajacy klocki hamulcowe nie dzwoniac ze moga go zepsuc motocykl mial byc robiony jeden dzien a trwalo to grubo ponad tydzien , w skrocie

wzieli zamaist 800 to 1100 zl (byloby okolo 1500 ale moj ojciec ksieguje intercars i mialem czesci i olej taniej..) i efektem jest to ze po synchro u nich nie da sie ustawic obrotów biegu jalowego + wyjeżdzając od nich dziwnym trafem pękła mi rurka olejowa z chłodnicy + nie dokręcili przewodu paliwowego z kurka , co zrobilem sam ...
Ostatnio edytowano czwartek, 14 lipca 2011, 15:35 przez Bartek Tymoszuk, łącznie edytowano 2 razy
Bartek Tymoszuk

Postprzez DiElektryk » czwartek, 14 lipca 2011, 16:33

Zatem trzeba reklamować.
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez brodaty_rider » czwartek, 14 lipca 2011, 16:43

Bartek Tymoszuk, z tego co mówisz za duży luz na zaworach? więcej pali ?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
brodaty_rider

Postprzez Bartek Tymoszuk » czwartek, 14 lipca 2011, 19:04

NIE WIEM CZY WIECEJ PALI ALE DLACZEGO LUZ ZA DUZY SKORO ZMNEIJSZYLI MYSLE ZE TO MOZE BYC SRUBKA OD REGULACJI JALOWYCH ZE ZJECHANYM GWINTEM KUPIE NA DNIACH NOWA I ZALOZE
Bartek Tymoszuk

Postprzez Gof » piątek, 15 lipca 2011, 07:49

Lepiej idź do dobrego mechanika i niech sprawdzi ten luz, jeżeli takie jaja zrobili to nie wierzyłbym im że zmniejszyli ten luz.
Gof

Postprzez mariusz16 » piątek, 15 lipca 2011, 09:55

Kolego ja serwisowałem swoje moto w Sobótce jestem zadowolony cenowo bardzo dobrze polecam :mrgreen:
mariusz16

Postprzez florek » środa, 10 sierpnia 2011, 14:41

Można się załamać po przeczytaniu takich histoirii.Kolego masz motor,ucz się go serwisować sam!
Lubię wracać tam gdzie byłem już...
https://www.youtube.com/watch?v=Djf36MNmth8
florek

Postprzez brodaty_rider » czwartek, 11 sierpnia 2011, 21:23

florek, nie każdy ma na to czas i zdolności. Może kolega nie ma czasu i dlatego pozostawia to komuś (teoretycznie) kto się na tym zna
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ...
brodaty_rider

Postprzez milus » sobota, 13 sierpnia 2011, 14:46

O człowieniu 1100 zł za nic,regulacja luzu trochę roboty jest ale samo zmierzenie luzu to nic trudnego.Reszta to taki pikuś, że szok.Jak będziesz chciał następnym razem synchro to napisz za flachę przyjadę z wakuometrem i się zrobi, bo widzę ze wrocław.Te obroty to pewnie kaszane odwalili przy składaniu,bo tam trzeba cierpliwości przy króćcach i airboxie.Ja też się kiedyś tak przejechałem i od wtedy robię sam gaźniki.
milus

Powrót do Sklepy, komisy, dealerzy ...