Motobazar Łódź 8-9 maja

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Motobazar Łódź 8-9 maja

Postprzez Loku » wtorek, 21 kwietnia 2009, 19:43

ale ten czas leci dopiero co był zimowy bazar co zbiegło sie jakoś z początkiem forum a tu prosze juz jest bazar wioseny. Dla chętnych pisze że jest on zaplanowany na 8-9 maja. Ja bede prawie napewno.

[ Dodano: 05-05-09, 08:21 ]
No to już w tym tygodniu Panowie, kto sie wybiera? Ja bede na pewno w piątek.
Loku

Postprzez kosa1022 » wtorek, 5 maja 2009, 19:47

Możemy się Loku jakoś zgadać tylko ja do 15 bede w robocie :/
kosa1022

Postprzez Loku » wtorek, 5 maja 2009, 21:14

No to sie zgadamy jakoś bliżej piatku.
Loku

Postprzez Ralfi » środa, 6 maja 2009, 11:36

siemka,

czy to coś na wzór giełdy która miała mijsce na warszawskich wyścigach czy coś większego?
Ralfi

Postprzez Loku » środa, 6 maja 2009, 18:56

Ralfi, oj to widze że Ty początkujący motocyklista jesteś. Sztandarowym bazarem zawsze jest Łodzki motobazar ( i jest on podobno najwiekszy i najbardziej klimatyczny choć z biegiem lat jego charakter sie zmienia) to bardziej warszawa sie wzoruje na Łodzi, no w końcy łodzki był pierwszy i ma długą historie. Tak samo jako ciekawostke Ci powiem bo Ty z warszawy że miastami motocyklistów w Polsce jest Łódź i Lublin. Łódź stała sie stosunkowo nie dawno z racji dużej ilości motocyklistó a Lublin ma ogromne tradycje np. najsatrszą giełde (taką niedzielna nie mylić z motobazarem) motocyklową w Polsce.
Ostatnio edytowano środa, 6 maja 2009, 19:02 przez Loku, łącznie edytowano 3 razy
Loku

Postprzez firefox » środa, 6 maja 2009, 20:09

Tzn co niedziela maja gielde?Jesli tak to trzeba bedzie sie keidys wybrac zobaczyc co tam jest
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez kosa1022 » środa, 6 maja 2009, 21:40

Loku poprawka już wiem że w piątek nie dam rady na bajzlu będe w sobote
kosa1022

Postprzez Loku » sobota, 9 maja 2009, 09:03

Ja już byłem wczoraj, bazar jak każdy letni motobazar jest dość fajny i myśle że warto sie na niego wybrać choćby tak tylko pochodzić. Kupiłem nowy kask także już nie mam mojej charakterystycznej żarowy na głowie, 12 lat w nim przejeździłem i z łezką w oku odstawiłem go na garażową półke :cry:
Loku

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...