to i ja muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony chociaż pod koniec ostro zmarzłem D: czekamy na ten filmik! ja mam tylko parę fotek z parkingów jakby ktoś chciał. ( nie czuję nóg po tej górze )
Dzięki za miłe spotkanie. Szkoda, że tak krótko, ale przynajmniej się udało. Jeszcze tyle Giksefów w jednym miejscu nie widziałem:)
Do zobaczenia następnym razem!
chyba coś mi się stało z wiadomościami bo nie mam w wysłanych tych które wysłałem więc napiszę tu bo nie wiem czy doszły. slawekd wielki szacunek za to że przejechałeś tyle km nudnej autostrady żeby się przejechać z nami 1/3 Twojej całej dzisiejszej trasy.. jak ogórek wspomniał może dobrze by było jakbyś zorganizował teraz jakąś ciekawą wycieczkę w Twoich stronach? oczywiście służymy pomocą i biorąc pod uwagę jak fajnie było dzisiaj za sprawą Budzika, ja przykładowo chętnie pomogę w organizacji. Odpadam tylko w weekend 17-19 maja a w innych terminach jestem dyspozycyjny. Ekipa jest dobra, każdy dzisiaj jak w przedszkolu stosował się do zasad i był porządek. Szczerze mówiąc gdybym nie odpalił tego linka z zasadami jazdy w grupie to bywały momenty że nie wiedziałbym o co wam chodzi najlepsze jest to , że dobrze Budzik przewidział i zmieściłem się w 200zł i to jeszcze z plecaczkiem A no i jeszcze Panowie dziękuję za smar na początku drogi! jak to się pięknie szybko robi we trzech.. macie u mnie browar. najlepszego!