I Ogolnopolski zlot Jajek

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Wybor lokalizacji i terminu (po jednym glosie na miejsce i termin):

Ankieta wygasła niedziela, 17 maja 2009, 08:33

6
9%
7
10%
21
31%
Termin: Czerwiec
16
24%
Termin: Lipiec
17
25%

Liczba głosów : 67

Postprzez Nyuno » środa, 20 maja 2009, 09:54

Jak tak dalej pójdzie to w sierpniu pierdolniemy ten zlot :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez Wiolcia » środa, 20 maja 2009, 10:04

To wychodzi na to, ze mamy weekend 11-12 lipca albo wogole trzeba myslec o czerwcu, ale z tego co wiem co pierwszy weekend lipca czyli 6-7 juz odpada niektorym (szkolenie suzuki), pozniej jest dlugi weekend 11-14, gdzie nie ma co marzyc, ze cos zarezerwujemy nad Zegrzem a poza tym pewnie wiekszosc juz ma cos zaplanowane, a potem 20-21 i 27-28 czerwca... uufff ciezko bylo :P
Wiolcia

Postprzez Rychu » środa, 20 maja 2009, 10:35

W takim wypadku mysle, ze najlepiej bedzie jak zrobimy za ankieta dotyczaca konkretnych terminow... To bedzie najsprawiedliwsze... Prawda?
Mam tez pytanie czy wiadomo ile osob sie deklaruje na 100 % , ze beda? FIRE zrob ankiete i bedzie po sprawie..

Pozdro

Wiolcia Ty to jestes;)
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez firefox » środa, 20 maja 2009, 16:49

Z tym to juz chyba do Tasiora, on tu szefuje, jakie sa te wekendy ??
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Nyuno » środa, 20 maja 2009, 20:42

a dlaczego nie sierpien? wogole go nie bylo do wyboru...
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » środa, 20 maja 2009, 22:02

Nyuno napisał(a):a dlaczego nie sierpien? wogole go nie bylo do wyboru...

Hehehe Niuniek, dlatego ze:

- byl czas na skladanie propozycji (miejsce, termin i atrakcje), na podstawie propozycji utworzono ankiete. Zerknij w posty, nie ma zadnej propozycji z sierpnia.

- bo to koniec sezonu, w sumie mozemy zrobic ankiete od stycznia do grudnia :)

Ja mialem cicha nadzieje, ze jesli uda sie w czerwcu ustawic wszystko to w sierpniu, bedzie mozna powtorzyc i zoorganizowac II zlot :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez lukka » środa, 20 maja 2009, 23:24

Te NjuNjo nie filozofuj tylko bierz sie do roboty, a wiadomo ze w miare mozliwosci kazdy z aktywnych Forumowiczow Ci pomoze. Prawda???
lukka

Postprzez Nyuno » czwartek, 21 maja 2009, 08:22

No tak, ale z tego co widzę, to aktywnym forumowiczom w każdy weekend coś nie pasuje (jak nie temu to innemu). A ja chciałem, żeby wszyscy, przynajmniej Ci aktywni, uczestniczyli w zlocie.

Proszę Państwa - zdecydujcie się w końcu na datę, bo ja nie mogę nic załatwić na zasadzie "będzie w któryś weekend lipca". Poproszę o konkrety. Także ustalcie między sobą w końcu komu pasuje a komu nie (mi osobiście pasuje każdy weekend lipca, a także czerwca, sierpnia a nawet i grudnia). Jak ustalicie datę, to zacznę działać.
Obrazek
Nyuno

Postprzez Rychu » czwartek, 21 maja 2009, 08:24

Prawda prawda:) Ale czy wiemy juz konkretnie, ktory termin bierzemy pod uwage?
No i ja chcialbym sie dowiedziec ile osob pisze sie na spot :)

Pozdro 600
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez Miki » czwartek, 21 maja 2009, 08:35

ja bedę, żeby skały srały, nawet uciekne z uczelni :)
Miki

Postprzez firefox » czwartek, 21 maja 2009, 08:54

Proponuje 20 - 21 czerwca
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » czwartek, 21 maja 2009, 08:57

Ty nie proponuj tylko ankietę wystaw.
Obrazek
Nyuno

Postprzez Łysolek » czwartek, 21 maja 2009, 08:57

to żeś wyskoczył, wybrano lipiec piszesz o czerwcu :lol: , mi i diabLicy i Wiolce i Rychowi pasuje 11-12 lipiec
Łysolek

Postprzez diabLica » czwartek, 21 maja 2009, 09:08

chciałam zauwazyc tylko jedną rzecz: na miejsce w ankiecie oddano łącznie 34 głosy a na termin 33 to znaczy, że Ktos był pierdoła i oddał głos zaznaczajac tylko miejsce bez terminu ;)
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Postprzez Nyuno » czwartek, 21 maja 2009, 09:29

Albo jemu było wszystko jedno, jaki termin :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez lukka » czwartek, 21 maja 2009, 09:44

Noz kurva mac :evil: , w ankiecie w koncu przeprowadzonej demokratycznie wyszedł lipiec - wiec nie ma czerwiec, sierpien i wrzesien i nawet grudzien chyba ze na drugie spotkanie. Tak to jest ze przy takim spedzie nie da rady wszystkim dogodzic trzeba zapodac jakis termin i komu zalezy to sie dostosuje.. jesli nie moze sie dostosowac to trudno - pewnie bedzie 2 spotkanie.. w przypadku zlotow potrzebny jest konkretny Hegemon ktory krotko bedzie trzymal sprawy organizacyjne i inaczej bedzie lipa. Z dyskusji wynika ze 11-12.07 jest ok. dla wiekszosci. Proponuje oglosic ten termin oficjalnie i zaczac organizacje bo tak naprawde to malo czasu.. i szkoda go marnowac na jalowe dyskusje ..
Ostatnio edytowano czwartek, 21 maja 2009, 09:45 przez lukka, łącznie edytowano 1 raz
lukka

Postprzez Nyuno » czwartek, 21 maja 2009, 09:56

lukka - jak pewnie wywnioskowałeś, moje "nawet grudzień" świadczy tylko i wyłącznie o tym, że mnie jest wszystko jedno jaki termin. To reszta niech w końcu się zdecyduje kiedy chcą mieć zlot. Dlatego zaproponowałem, żeby fire zrobił ankietę dotyczącą wszystkich możliwych weekendów lipca. Czas nagli, więc czym szybciej ustalimy kiedy ma się impreza odbyć, tym lepiej.

Jeżeli uważasz, że nie ma co się pytać o zdanie i wybrać 11-12 lipca, to dla mnie nie ma problemu. Niech tylko jeszcze chociaż dwie osoby poświadczą, że ta data jest OK. Bo ustawi się zlot na który przyjedzie 30 motocykli. Tak więc według mnie dyskusja jest dobra. Oby była sprawna.

Niech w końcu reszta się określi, bo po to ustalamy termin, żeby pasował jak największej ilości osób. Jeżeli ktoś uważa inaczej, to po cholerę była cała ta ankieta i marnowanie cennego czasu? Trzeba było od razu usiąść i nie pytając się nikogo o zdanie wybrać według siebie najlepszy termin i to zorganizować.

Żeby uprościć sprawę, zapytam wprost:

Kto jest za datą:
4-5 lipca
11-12 lipca
18-19 lipca
25-26 lipca

I tylko te terminy są możliwe. Koniec kropka!
Obrazek
Nyuno

Postprzez Wiolcia » czwartek, 21 maja 2009, 10:11

Łysolek napisał(a):to żeś wyskoczył, wybrano lipiec piszesz o czerwcu :lol: , mi i diabLicy i Wiolce i Rychowi pasuje 11-12 lipiec

Potwierdzam :)
Wiolcia

Postprzez firefox » czwartek, 21 maja 2009, 10:24

Wiolcia napisał(a):
Łysolek napisał(a):to żeś wyskoczył, wybrano lipiec piszesz o czerwcu :lol: , mi i diabLicy i Wiolce i Rychowi pasuje 11-12 lipiec

Potwierdzam :)

Potwierdzam potwierdzam, tylko nikt zanim napisalem termin nie rzucil konkretow, tylko a moze to, a moze tamto. Wiec jako pierwszy rzucilem jeden konkretny termin :)

Mnie kazdy termin lipca pasuje, najwyzej w trakcie zlotu wyjade do szpitala na porod, a wtedy niech sie no ktory kurwa posciga na drodze do szpitala :P :P :evil: hehe
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Łysolek » czwartek, 21 maja 2009, 10:38

Niuniek ogarniaj na 11-12 lipca Zegrze i już, w razie jakiejkolwiek pomocy odzywaj sie na priv, napewno pomoge
Łysolek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...